RM-hetta-logo-hvit

Miljøvennlig og fritt for fingermerker

Røros Metall produserer stålhetter som er behandlet mot fingermerker, mens aluminium er natureloksert. Øvrige metaller er rustfritt stål med miljøvennlig overflatebehandling.


Mange spennende nyheter hos Røros Metall

 

Vi har mange spennende nyheter på gang! I år er vi spesielt stolte over å introdusere børsteløs motor og LED-lys som standard i alle modellene vi selv produserer på Røros. En børsteløs motor kan redusere en kjøkkenhettes strømforbruk med opptil 85 %. RørosHetta er norskprodusert, miljøvennlig og kortreist kjøkkenavtrekk! Er ikke det fantastisk?


Siro komfyrvakt

Siro komfyrvakt kan enkelt og elegant integreres i RørosHetta. Komfyrvakten er diskret festet i bunnplaten på kjøkkenhetten, og kan også benyttes i fritthengende hetter. Komfyrvakten kommuniserer trådløst med strømtilførselen for platetopp/komfyr og bryter tilførselen dersom fare for brann oppstår. 


Markedets største kjøleskuff – delikat og solid!

Du får en stor og romslig kjøleskuff med kjølevolum nesten like stort som et vanlig, middels kjøleskap. Den har velutstyrte skuffer med tett bunn slik at du ikke risikerer søl på gulvet. Temperaturen i den nederste skuffen er mellom 2 – 4 grader C beregnet for kjøtt, ost og fisk.

 

Den øverste skuffen er ideell for oppbevaring av frukt og grønnsaker med en temperatur mellom 5 – 7 grader C. Praktiske og delikate oppbevaringsbokser er karakteristisk for dette produktet. Kjøleskuffen kan leveres med stålfronter eller for montering av møbelfronter.

 


Børsteløs motor - energieffektiv og superstille!

I tillegg til det lave lydnivået finnes det enda et godt argument for å velge de børteløse motorene: de sparer fra 35 – 85 % av strømforbruket!

Å redusere energiforbruket er svært viktig for alle oss hos Røros Metall. For å oppnå konkrete resultater arbeider vi kontinuerlig med å forbedre vår produkter. En børsteløs motor garanterer betydelig energisparing kombinert med høy utvinning effekt: -85% strømforbruk (kWh) ved middels lave hastigheter og -35% forbruk (kWh) ved høye hastigheter. Dette er den mest stillegående motor på markedet i tillegg til at ytelsen forblir upåvirket av ytre forhold.


Røros Metall sterkere på web og responsive flater

Røros Metall har nå fått et løft på nett med et redesign av hele løsningen, og et mer målrettet konsept sterkere knyttet opp i mot bedriftenes produkter og identitet.

En viktig oppgave har også vært å løfte løsningen inn et responsivt design tilpasset alle typer skjermer og mobile flater. I tillegg har det vært viktig å skape en mer levende løsning som skaper begeistring, økt trafikk og større kundetilfredshet. Nettbutikken har også fått et nytt og videreutviklet utrykk.