RM-hetta-logo-hvit

Vi er stolte over å introdusere børsteløs motor og LED-lys som standard i alle modellene vi selv produserer på Røros. En børsteløs motor kan redusere en kjøkkenhettes strømforbruk med opptil 85 %. RørosHetta er norskprodusert, miljøvennlig og kortreist kjøkkenavtrekk! Er ikke det fantastisk?

green-hoods logo

Dette er vårt nye miljømerke.

Modeller med dette merket leveres for normalventilasjon med børsteløs motor og LED-lys.I tillegg til det lave lydnivået finnes det enda et godt argument for å velge de børsteløse motorene: de sparer fra 35 – 85 % av strømforbruket!

De seneste generasjoner motorer er såkalte børsteløse motorer der kullbørstene er fjernet. Dette er motorer hvor børstene er erstattet av en spesiell regulator som polvender stømmen slik at motoren dreier rundt. Via en frekvensomformer styres hastigheten helt nøyaktig. Den nye motoren og den avanserte elektronikken gir nye fordeler for forbruker: Den nye teknikken gir en mer stabil motorgang, hvilket igjen betyr vesentlig lavere lydnivå i tillegg til ekstrem høy virkningsgrad.

miljømerket-produkter