RM-hetta-logo-hvit

Skreddersøm

Vi leverer Røroshetta i stål som standard (er behandlet mot fingermerker). I tillegg kan du velge mellom børsta messing eller kobber mot pristillegg. Vi tilbyr også høyglans metaller i messing, kobber eller stål mot pristillegg. På flere av våre modeller kan du bestemme selv hva som passer deg og kjøkkenet ditt best.


Farger

Har du en yndlingsfarge? Du kan få lakkert Røroshetta, uten pristillegg, i akkurat den fargen du elsker over alt på jord. Eller kanskje du vil kombinere yndlingsfargen med litt stål – vi har mulighetene!

Vi trenger bare en NCSS-kode eller RAL-kode, så får du hetta i ønsket farge – enten det er yndlingsfargen eller akkurat samme farge som kjøkkenet ditt. Spør din kjøkkenforhandler om råd.

Modeller du kan velge farge på er merket med  allefarger

Les mer om farger

Metaller

Alle stålhetter som er merket med symbolet under er behandlet mot fingermerker (anti finger print). Øvrige metaller er rustfritt stål med PVD-belegg. PVD er forkortelse for Physical Vapour Deposition. Produksjonsmetoden gir minimalt utslipp av skadelige avfall og er derfor miljøvennlig sammenlignet med andre overflatebehandlingsmetoder. I tillegg har overflaten en utrolig slitestyrke.

Modeller du kan velge i ulike metaller er merket med metaller

Les mer om metaller

Treverk - fliser - veggplater

Mange av våre modeller leveres med treverk/tremantler. Vi har eik og bjørk/mdf på lager – men du kan gjerne velge en annen tresort mot pristillegg. Beregn noe lengre leveringstid.

Treverket og overflatebehandlingen av dette tilpasses annet treverk eller farger på kjøkkenet. Dette besørger vi, men vi må vite navnet på produsent og kjøkkenmodell. Denne kundetilpasningen er gratis enten kjøkkenet er malt, lakkert, beiset eller oljet. Modellene Grue, Here og Rubin kan også leveres med treverk lik de fleste heltre benkeplater som finnes i Skandinavia.

Les mer om treverk - fliser - veggplater

Spesialtilpasset etter din mål

Høyde, bredde, dybde eller skråskjæring. Mulighetene er mange på Røroshetta. Du kan få laget mange av modellene våre på spesialmål mot pristillegg. Blant annet er våre modeller Orion, Mantica og Grue gode eksempler på at mulighetene er mange. La fantasien slippe til!

Les mer om spesialtilpasset etter din mål